ЗА ДЕЦА ОТ 9 ДО 12 ГОД.

АВТОРСКИ ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА

ЛАТИНО АНИМАЦИЯ ЗА ДЕЦА – професионални танцьори представят различни шоу програми и показват интересни латино стъпки на гостите (деца и възрастни) – салса, меренге, бачата, ча-ча, румба, самба, тимба, мамбо, фламенко и др., канят ги да танцуват, създават добро настроение

УРОЦИ ПО MTV ТАНЦИ - професионален хореограф по модерен балет показва интересни стъпки на децата и сглобява танци върху актуални песни. Изключително подходящо забавление за тийнейджърски партита!

ДЕТСКА СТАЯ - по време на сватбените тържества, кръщенета и др. поводи, когато родителите имат нужда от глътка спокойствие, а децата искат да щуреят.

Удобството на услугата е свързано от една страна с допълнителната атракция, която  се предлага за малките си гости и от друга – със спестяването на внасянето на смут в неподходящо време – тичане из залата, разваляне на украсата от малчуганите и т.н.  За да компенсираме неизбежното настъпване на умора у децата, ние ще им осигурим внимание и дейности, съобразени с техните желания и интереси. Малчуганите, гости на събитието ще се забавляват няколко часа с екип аниматори, който ще организира за тях весели игри и разнообразие от творчески ателиета. Децата ще присъстват организирано и на най-важните ритуали по време на тържеството.

Остави Коментар

Трябва да си логнат , за да напишеш коментар.